ONTDEKKINGSREIZIGER

VRIJHEID - AVONTUUR - UITDAGING

#EXPERIENCEFREEDOM

ONTDEKKINGSREIZIGER

VRIJHEID - AVONTUUR - UITDAGING

#EXPERIENCEFREEDOM

ONTDEKKINGSREIZIGER

VRIJHEID - AVONTUUR - UITDAGING

#EXPERIENCEFREEDOM

Een ontdekkingsreiziger in hart en nieren.

- dat is hoe Jeroen zichzelf omschrijft. Niet alleen op het gebied van reizen, maar ook qua levensreis. Op zijn 22e zag zijn eerste bedrijf het levenslicht. Niet veel later volgde een tweede. En een derde.
Zijn passie voor reizen en honger naar avontuur bracht hem naar meer dan 40 landen. Van surfen op Tenerife tot snowboarden in Canada. Je kunt het zo gek niet bedenken: Jeroen werkte, woonde of beleefde er. Ook nu brengt hij nog minimaal vier maanden per jaar in het buitenland door.
En dat alles, terwijl hij in Nederland meerdere succesvolle bedrijven draaiende hield. Inmiddels staat de teller op X bedrijven, investeert hij in vastgoed en heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt. Je zou hem een nieuwerwetse hippie kunnen noemen. Of, zoals zijn vrienden doen, The Barefoot Businessman.
Jeroen heeft voor zichzelf een droomleven gecreëerd. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Zijn ondernemerslessen - van bijzondere successen tot pijnlijke fouten - deelt hij met andere avonturiers als mentor en spreker.

JEROEN

“Ik ben een ontdekkingsreiziger in hart en nieren. Ik ontdek de wereld, maar ook mezelf. Om zo een leven vol voldoening én vrijheid te ervaren. Want dat - avontuur, vrijheid en onafhankelijkheid - zit in mijn bloed. Van jongs af aan lonkte het ondernemerschap en het reizen. Dat was niet zomaar een keuze, maar wie ik diep van binnen ben. Dat is één ding wat zeker is.

Bij alles wat ik doe, komen dezelfde kernwaarden terug. Ook in de bedrijven die ik run. Elk merk - hoe groot of klein ook - staat voor vrijheid, avontuur en uitdaging. En dat zien we terug in onze klanten én onze medewerkers. Zij kiezen hun eigen pad. Zij weten dat het leven begint aan het einde van de comfort zone. 

Inmiddels gaat het verder dan klanten en medewerkers alleen. Op het podium deel ik mijn lessen aan andere avonturiers. Ik daag hen uit om uit die comfort zone te stappen. Zo creëer ik ruimte om ze zelf te laten ontdekken wie ze zijn. Want een comfortabel leven is het grootste gevaar voor een geweldig leven.” WAT ANDEREN ZEGGEN

 • Hannah Buffles

  “A Process to understand what’s important in my life.”

  Hannah Buffles
  United Kingdom
 • Karen

  “Your words and energy are from the heart.”

  Karen
  United Kingdom
 • Emanuele

  “Interactive and Eye opening”

  Emanuele
  France
 • Ton D.

  “Een training met veel energie en duidelijk voorbeelden. Heel enthousiast naar de deelnemers & weet de groep te entertainen.”

  Ton D.
 • Hannah Ludlow

  “I liked the way Jeroen put some personal elements of sharing his story in the training. The confidence and future vision.”

  Hannah Ludlow
 • Katio

  “The training was very focussed, interactive and to the point.”

  Katio
  Bulgerio
 • Anne, Owner Nine Coming Tenerife

  “Can’t wait for you to help more people to follow their dreams”

  Anne, Owner Nine Coming Tenerife
  The Netherlands

NEEM CONTACT OP!